Vi leverer til firmaer og storkunder


Stort sett alle produkter du finner i webshoppen, og mye mye mer, leverer vi i større kvanta til firma- og storkunder. Vi spesialbestiller det du måtte ønske av dekor, engangsartikler samt spesialdesignede elementer med din logo, for å nevne noe. 

Vi leverer alt fra de store dekorelementene for utendørs bruk, som f.eks. takdekor i kjøpesenter og handlegater, til de små detaljene som drinkbrikker med din logo påtrykket. Vi fører også elastiske stoltrekk i over 40 ulike farger! 

Vi påtar oss også helhetlige dekoroppdrag inklusiv tilrettelegging av temafester eller temaarrangementer for din bedrift, på ditt kjøpesenter eller til ditt kundearrangement.Engangsprodukter i din logofarge?

Vi fører et stort utvalg engangsprodukter i mange farger og mønstre. De ulike seriene har alle kopper, fat, servietter, duk og bestikk, og i noen av seriene kommer også dekorative vimpelrekker, gaveposer, ballonger, snacksbeger m.m. Alle seriene er fargeavstemte, slik at du kan kombinere produkter med striper, prikker eller andre mønstre med hverandre og den ensfargede serien. 

Chevronmønster 
Gul, blågrønn, rosa, sølv, grønn og lilla

Flisemønster
Gul, blågrønn, rosa, sølv, lilla og sort

Striper
Gul, rød, rosa, blå, grønn og sort

Prikker
Lyseblå og mellomblå, gul, grønn, lys rosa, mørk rosa, rød og sort. 

Ensfarget
Kommer i 20 ulike farger. Bl.a. gul, oransje, rød, lys og mørk lilla, lys og mørk rosa, flere grønne og blå varianter, brun, sølv, gull, hvit og sort. 

Duker
Vi har både plast og papirduker i over 26 ulike farger og et utvalg artige mønstre. 

Ta kontakt på post@mellimarked.no eller mob. 99585331 for mer informasjon