Hvem er vi?

Bursdagsboks.no drives av
Melli Markedsressurs AS
Org. nr: 998 304 202

Ønsker du kontakt med oss? 

Mail: janicke@mellimarked.no
Telefon: 995 85 331
Besøks/postadresse: Sanddalsringen 227, 5225 Nesttun

 

Hvilke varer finner du hos oss?

Bursdagsboks.no er webstedet hvor amerikansk retro diner-stil møter den tradisjonelle norske bursdagsfeiringen. Her finner du spennende partyprodukter til både hverdag og fest.

Vi produserer vi også invitasjonskort, plakater, navnemerker, menyer og mye mer med eller uten personlige budskap/påtrykk til både bursdagsfest, konfirmasjoner, vennefester og bryllup. Ta kontakt for designforslag og priser.

I tillegg til bursdagsprodukter leverer vi også det siste innen bryllupsdekor og elementer til bryllupsfeiringen. Vi leverer det aller meste innen de fleste temaer og fargevalg. En del av våre bryllupsprodukter har en leveringstid på 3-4 uker, men noe har vi tilgjengelig som lagervare. 

Betalings betingelser

Betaling: Alle ordrer må forhåndsbetales med bankkort/kredittkort. For din trygghet benytter vi kun sikker nettbetaling fra Nets med Visakort eller Mastercard.

 

 

Leverings- og retur- og reklamasjonsbetingelser

Levering: Alle ordrer sendes med Posten med mindre henting er avtalt. Kjøper dekker kun 29,-/49,- i porto/omkostninger for ordrer under 200,- (se betingelser når du betaler) og 99,-i porto/omkostninger for ordrer over 200,-. Ordrer behandles innen 2-3 virkedager.

Angrerett: Skjema for angrerett får du med din pakke. Dine rettigheter i.f.t. lov om Angrerett løper fra den dagen du mottar varen. Returporto dekkes av kjøper. Benytter du deg av angreretten må ubrukt og feilfri vare returneres i originalemballasje innen 14 dager fra du mottar varen sammen med skjema. Bestillingsvarer omfattes ikke av angreretten.

Reklamasjonsrett: Er varen skadet eller du har mottatt feil vare, kontakt oss for å avtale retur. Husk at varen må pakkes forsvarlig ved retur slik at ytterligere skader ikke oppstår. Er pakken skadet når du henter den på utleveringssted for Posten, ta kontakt med Posten for å fylle ut skademeldingsskjema.